• Novo
Voda Crijeva Extender, Hranu Razredu Silikonske i Plastične Materijal Lagan Za postavljanje Jaka Kompatibilnosti Prenosni Slavinu Extender Lagan za Poklon(grey)

Voda Crijeva Extender, Hranu Razredu Silikonske i Plastične Materijal Lagan Za postavljanje Jaka Kompatibilnosti Prenosni

KM 29.10
Iznos
Tova je dostupna

★★★★★【Efekat】pokupite vodu, smanjiti pljusak, spriječiti klince iz mokri i spasiti vode, donesi vode bliže decu i pranje ruku lakše i smiješno. ★★★★★【Dizajn】To može smatrati kao dobar poklon ili igračke za tvoju djecu.Tvoj klinac mora kao da ih je mnogo!Lako privučemo pažnja djece, dizajnirana za bebu. ★★★★★【Materijal】Napravljen od hrane razredu silikonske i plastike, duge, neće slomiti, blede, warp ili da se deformiše.BPA besplatno.Briga za rast, vaše dete. ★★★★★【Prenosni】To je mala i lagan lako da ga sa sobom, gde god da odeš.U skladu s najviše slavine u svim oblicima i veličinama. ★★★★★【Lagan za postavljanje】Ne alatima ili sastanak je obavezan, lagan za postavljanje, rastaviti i očistiti, i neću trošiti vreme.

O robi

Slična roba u kategoriji