• Novo

3 Kutije noć Veštica Ekser Umjetnost Šljokice Zlatnika,12 Boja Pauk Zlatnika & Druge 3D Lobanju Konfete Tikvice Veštica

KM 5.03
Iznos
Tova je dostupna

Noć vještica ekser šarm set : Ukrasiti nokte sa svim vrstama 3 D bojama sjajno ekser šljokice pahuljice po atmosferi, uključujući 12 boja pauka, Pomiješan bundeve, lobanje, veštice, duhovi, zvijezde, krugovi, stavi lisice u 12 boja&multi oblici.Kad si se držimo ih na tvojim noktima, oni će sijati na neon farbanja ispod svjetlo, stojite na noć Veštica i postati kraljica zabave svjetlo sjaji.Sigurno i jedinstvena : Gnimrahc ekser umjetnost sija napravljen od visokog intenziteta pigment, sigurno, ekološki prijateljskog,ne da zagađuje, i bezopasan.Neće oštetiti do kože, čak i osetljivu kožu.Oni su holografski sija - dokaz drugačije sija efekte različitih uglova.Lako da Koristim : Jednostavno da se prijavim i mjesto na meku površinu, trajnih dovoljno za dugoročnu koristiti, ne pauza.Pogodan za eksperti ili početnike.Čak i ako niste upoznati sa ekser art, da li bi mogla pratiti opis ispod da uradim.Sija ekser naljepnice zlatnika su najbolje za prirodno ili umjetni nokti.I može biti pomiješan sa UV gel za nokte, UMOČI u prahu, i sve ekser prah.Generalno Korištenja : Laser pahuljice može koristiti na nokte, oči, lice, ili izgled da vam dati dodatnu svjetleći efekti.Kap u šljokice sjaj u gala je sa ispod oka glamurozna šljokice suze ili na ključna kost za članstvo noć vremena opremljena odražava vrhunac, Posebno prikladno za stranke, noć Veštica i dan Zahvalnosti i za Božić ukrase, zapakuje, itd.Također se mogu koristiti kao ukras na mobilnom slučajevima, naočale, cipele, naušnice pravi, itd.Poklon Ideja : Dobar poklon za tvoj cijenjeni oni ili prijatelji.Uključujući multi-boje, svaki uzorak dolazi spakovao u tegli sa odgovarajućim brtvljenje da štit od curi.Ali ponekad, kutiju mi mogu slomiti zbog Nasilnih Express.Ako ima bilo kakvih pitanja, slobodno e-mail nas, mi ćemo odgovor u roku 24 sata i pružamo sto posto Novac Nazad Garanciju.Karakteristika : .Pogodan za nokte studio ili kući koristiti.Pogodan da se prijavim na UV gel nokte, veštački nokti & prirodni nokte itd.Pogodan za nastup, noć, matursku žurku, maskenbalu, i tako dalje.Savršena za tijelo, lice kosu i šminku.Dobio inspiraciju stvoriti festival šminku ili zapanjujuće dnevnik vidi. 1. Prijaviti Tečnost Eyeshadow ili drugačije šljokice bukvar ili losion na oči. 2. Koristi Trepavice lepak za lepak da se držimo za pahuljice na tvoja briga kao ajlajner.Ili Prskanje na kosu pletenice za stranke.Drži mobitel sa zaštitnim film.Vaditi uzorak si kao na filmu sa olovkom.Operi lepak na nacrtao obrazac, blizini je pahuljice na lepak.

O robi

Slična roba u kategoriji