• Novo
Dinosaurus Kostur Zid Preslikač Sobu Dekor za Djecu Park iz doba Jure Zid Naljepnicu Vinil Umjetnost T-Rex za dečiju sobu Momci Sobi P740 57x42 cm

Dinosaurus Kostur Zid Preslikač Sobu Dekor za Djecu Park iz doba Jure Zid Naljepnicu Vinil Umjetnost T-Rex za dečiju

KM 51.15
Iznos
Tova je dostupna

Kvalitet materijal : zid naljepnice su napravljeni od mate vinil materijal, non-otrovno i da nije jak miris, tako da možeš ih koristiti za dugo vremena sigurno; A ti lako može da pokida novine iza zida naljepnicu rukom.Generalno važećim : zid citati naljepnice može biti prijavila za kući dekoraciju u dnevnoj sobi, spavaća, kupatilo, kuhinja, TV-u pozadini, ili druga prilika kao što je učionicu, u vrtiću, kaligrafiju sobu, uredu, kafiću što.Šik dizajn : zid naljepnice sa toplim riječi mogu donijeti pozitivnu energiju u tvom životu, kada si svaki dan se probudim i vidim, ti ćeš biti pun nade i verujem da je to još jedan divan dan koji će uvijek podsjeti se da uživaš u životu.Sigurnost za Porodice : Napravljen od eko vinil, mastilo i ljepilo, sadrže non-otrovno i miris besplatno, drži svoje porodice daleko od hemikalije koje štete.Divno "uradi sam" posao : igru zid naljepnice ne mogu samo zapali svoju sobu, ali i podstaći maštu, stvaranju živahnom atmosferu; Pretjeruje tvoj sredine sa te nalepnice će donijeti prijatno trenutak za tebe.Stilu : modern Category : pločice, zidovi, nameštaj naljepnice, pod naljepnice, prozor stickers Pattern : Stan Zid Sticker Specification : jedan package Model : Zid Sticker Scene : Wall Features : zaštitu okoline, otporan na vodu..Materijal : Vinil zid sticker Category : zid, pločice, prozor sticker100% novo i visoko quality Material : Vinil PVC zid sticker Easy koristiti : izabrati glatko, čiste i suhe površinu.Da gulimo naljepnice jedan po jedan.Mjesto je ljepilo na plohi bez pritiska ih tako da to može biti izvukao i biti izmeštene.Ako je efekt je zadovoljavajuće, pritisni balon napolje da ga dovede bliže površini.Preslikač je lako ukloniti, ali ne može biti ponovo iskoristiti/replacedhow koristiti : 1. Pripremite svoje škare, noževe i karte.2. Pastu za transfer film na dizajn.3. Ogrebotinu na kartici više navrata da izbjegne mehurići vazduha.4. Stavi dizajn i film na površini displej, a onda pažljivo ukloniti prijenos film.

O robi

single package :
Model:
Wall Sticker
Scene:
Wall
Features:
environmental protection, waterproof...
Material:
Vinyl wall sticker
Category:
wall, tile, window sticker
100% brand new and high quality :
Material:
Vinyl PVC wall sticker
Easy to use:
choose a smooth, clean and dry surface.
Peel off the stickers one by one. Place the adhesive on a flat surface without pressing them so that it can be pulled out and repositioned. :
If the effect is satisfactory, press the bubble outward to bring it closer to the surface. :
The decal is easy to remove, but cannot be reused/replaced :
how to use:
1. Prepare your own scissors, knives and cards. :
2. Paste the transfer film onto the design. :
3. Scratch the card repeatedly to avoid air bubbles. :
4. Put the design and film on the surface of the display, and then carefully remove the transfer film. :

Slična roba u kategoriji