• Novo
Plavo je DOVELA Ravno Rundu Prekidač, Metal Pritisni Dugme Stabilan Nastup Odlično Urađeno Compact Izgled 1NO 1NC Prekidač Prcatical za Električne Opreme(220V)

Plavo je DOVELA Ravno Rundu Prekidač, Metal Pritisni Dugme Stabilan Nastup Odlično Urađeno Compact Izgled 1NO 1NC Prekidač

KM 58.95
Iznos
Tova je dostupna

PLAVI SVETLO : operacija tip je samo-reset sa plavim svetlo.STABILAN NASTUP : prekidač kombinaciju usvaja 1 NO i 1 NC koja je stabilna nastup.GARANCIJA : Sve proizvode prodao od strane naše potpuno, dat ćemo stroge osiguranje kvaliteta.Ako imate neke kvalitete pitanje o naš proizvod, molim te, kontaktirajte nas.LAGAN ZA postavljanje : sva rupu promjer je 16mm, lagan za postavljanje, i ukloniti.PROIZVOD KARAKTERISTIKA : Plave je DOVELA ravno rundu prekidač odlično urađeno i compact izgled, uzorak je prsten sa moć simbol. 1. Sjajno urađeno i compact izgled, uzorak je prsten sa moć simbol. 3. Prekidač kombinaciju usvaja 1 NO i 1 NC koja je stabilna nastup. 3. Stambenom je napravljen od nerđajućeg čelika materijal, trajna i dugo službe život. 4. Rastuće rupu promjer je 16mm, lagan za postavljanje, i ukloniti. 5. Operacija tip je samo-reset sa plavim svetlo.

O robi

Condition:
100% Brand new
Mounting Hole Diameter:
16mm
Operation Type:
Self-Reset
Head Shape:
Flat Round
LED Color:
Blue
Housing Material:
Stainless steel
Switch Combination:
1NO 1NC
Protection Level:
IP67 IK09
Illuminated Style:
Ring with power symbol
Optional Style:
5V, 12V, 24V, 220V(switch rating)
  :
Package List:
1 x Metal Button :

Slična roba u kategoriji