• Novo
CHICIRIS 6.35 mm Audio-dine Kejbl, Compact Metal Audio Vrpcu Čvrsto za Oprema za Snimanje za Igrače za Zvuk Karte(5 Metara)

CHICIRIS 6.35 mm Audio-dine Kejbl, Compact Metal Audio Vrpcu Čvrsto za Oprema za Snimanje za Igrače za Zvuk Karte(5

KM 9.68
Iznos
Tova je dostupna

Prenosiv : U 6.35 mm muškarac da dvojno mononukleozu 6.35 mm audio kablovsku sa compact dizajn, je lako nositi.Fleksibilan:rep je opremljen tampon proljeće, i fleksibilna PVC obloga mogu da zaštitim vaš kabl, što može efikasno zaštititi žicu, i to nije lako slomiti.Dva Način Prijenosa:To može biti stereo da dvojno mononukleozu, također mogu biti korištene za dvostruko mononukleozu da stereo.Premium Materijal:audio kabl je napravljen od boja aluminijske legure oklop, čvrsta, lepa i trajna.Širom Prijavu : Koristi za audio vezu od mešavina, igrači, oprema za snimanje, zvuk kartice, itd, dva puta oh, može biti stereo da dvojno mononukleozu, i također mogu biti korištene za dvostruko mononukleozu da stereo.Karakteristika : 1. Audio kabl je napravljen od boja aluminijske legure oklop, čvrsta, lepa i trajna.2. Rep je opremljen tampon proljeće, i fleksibilna PVC obloga mogu da zaštitim vaš kabl, što može efikasno zaštititi žicu, i to nije lako slomiti.3. Dva puta transfer, može biti stereo da dvojno mononukleozu, također mogu biti korištene za dvostruko mononukleozu da stereo.4. U 6.35 mm muškarac da dvojno mononukleozu 6.35 mm audio kablovsku sa compact dizajn, je lako nositi.5. Koristio za audio vezu od mešavina, igrači, oprema za snimanje, zvuk kartice, itd, dva puta oh, može biti stereo da dvojno mononukleozu, i također mogu biti korištene za dvostruko mononukleozu da stereo.Kako da Koristim : Uključi i igraj se.Specifikacija : Predmet Tip : 6.35 mm Muškarac da Dvojno Mononukleozu 6.35 mm Audio Cable Material : PVC, Metal Compatible : Za Audio Vezu od Mešavina, Igrači, Oprema za Snimanje, Zvuk Kartice, itd, Dva puta Oh, Može Biti Stereo da Dvojno Mononukleozu, i Također Mogu Biti Korištene za Dvostruko Mononukleozu da Stereo.Paket Listu : 1 x Audio-dine Kejbl.

O robi

Item Type:
6.35mm Male to Dual Mono 6.35mm Audio Cable
Material:
PVC, Metal
Compatible:
For Audio Connection of Mixers, Players, Recording Equipment, Sound Cards, etc, Two-way Switching, Can Be Stereo to Dual Mono, and Can Also Be Used for Dual Mono to Stereo.
Package List:
1 x Audio Cable :

Slična roba u kategoriji